BEL: 06 - 546 932 59

Zelf zandstralen


Bij zelfzandstralen kunt u zandstraalmachines huren of op locatie zelf zandstralen onder begeleiding. De klant -u dus- staat centraal. Door het zelf te doen bespaart u ook nog eens veel geld. Onze professionals begeleiden u gedurende het gehele proces en staan klaar met hun uitgebreide kennis van materiaal en materieel.


Zandstraalmachine Huur

Zandstralen op onze locatie


De mogelijkheden


Straalunit huren

Straalketel huren

Zandstraal mobiele unit huren

Zelf zandstralen in onze unit, straalkast of straalruimte

Spuitwand & Spuitcabine huren

Haal- en brengservice



VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Laten zandstralen


Wilt u een professioneel straalbedrijf inhuren om te laten zandstralen? Bij zelfzandstralen hebben wij een team van specialisten die voor u klaarstaan. Als professioneel straalbedrijf bedienen wij diverse sectoren zowel zakelijk als particulier. Wij kunnen echt alles voor u stralen, ook op locatie met mobiele zandstraalmachines. Daarnaast kunnen wij alle soorten objecten zandstralen in Hillegom in onze werkplaats. Informeer direct naar: 


Mobiel stralen op locatie

Laten Stralen in Hillegom

Transport (breng en haalservice)


Zelfzandstralen specialismen:


Zandstralen

Gritstralen

Soda stralen (softblast)

Droogijsstralen

Natstralen

Poedercoaten

Nat Glasparelen

Stofvrij stralen


VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Verdien uw complete rekening terug!! Ja, u leest het goed!!

 Het is simpel: laat uw vrienden, buren, familie enz. zich via u aanmelden bij Zelfzandstralen.nl en voor iedere nieuwe klant halen wij € 10 van uw rekening af. Hoe eerder en hoe vaker u komt stralen, hoe meer u terug kunt verdienen.


Meer over deze aanbieding

April aanbieding 

April is de maand om weer lekker te gaan klussen buiten de deur, een van deze klussen kan het schoon stralen van uw gevel zijn en met onze apparatuur pakt u dit professioneel aan. Heeft u een kleine gevel (10-15 m2) dan kan de IBIX H2O voldoende zijn maar voor de grotere klussen verhuren wij de TORBO professionele gevelstraalmachine. 


Meer over deze aanbieding

“ALS JE KUNT STOFZUIGEN KAN JE OOK ZANDSTRALEN."

Bezoekadres:
Ingang via Beeklaan 18
2191 AB de Zilk
Postadres:
Beeklaan 106
2182 NH Hillegom


U rijdt het parkeerterrein van Unidex op via de ingang “Warehouse” en rijdt links om het gebouw heen en achter het gebouw om tot u bij ons bent.


Is het hek gesloten bij de ingang “Warehouse”? Dan kunt u op de onderste bel van de paal drukken en wij zullen het hek voor u openen. 


Team zelfzandstralen

Straalkasten van Zelfzandstralen.nl

Zelf zandstralen in onze unit, kast of ruimte

Wij hebben verschillende kasten en cabines tot uw beschikking. In een kast waar twee handschoenen toegang geven en u zelf buiten de ruimte staat, kunnen verschillende kleinere delen gestraald worden. Denk aan kleine ophanging, carburateurs, klein speelgoed enz.


Neem contact op

Haal- en brengservice Zelfzandstralen.nl

Haal- en brengservice

Heeft u een werkstuk wat u niet zelf kunt transporteren, zoals complete interieurs, auto’s, kunstwerken enz. dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Met onze auto’s, bussen met laadklep, open en gesloten autotransporter is het vervoer van en naar Zelfzandstralen geen probleem.


Neem contact op

straalunit op locatie Zelfzandstralen.nl

Mobiele unit op locatie

Niet alle te stralen delen zijn naar onze werkplaats te transporteren. Daarom hebben wij diverse mobiele units. Met zo'n unit kunt u op uw eigen locatie zandstralen. Denk bijvoorbeeld aan gevels, kapspanten in oude panden, kunstwerken, boten enz.



Neem contact op

Nieuwe openingstijden!


Er is voor onze klanten behoefte aan andere openingstijden, vandaar dat wij de openingstijden aanpassen.

Vanaf 01-04-2024 zijn de openingstijden als volgt:

Donderdag middag alleen op afspraak vanaf 12.00 uur.

Vrijdag middag zonder afspraak vanaf 12.00 uur.

Zaterdag alleen voor de grote cabine (body’s e.d.) voor minimaal een halve dag.

Tot 01-04-2024 zijn wij geopend als zoals nog op de site staat vermeld.

Wilt u op uw locatie stralen met één van onze units dan kan dat de gehele week, stuur ons een mail met uw vraag dan nemen wij contact met u op. Telefonisch zijn wij vaak lastig te bereiken i.v.m. straalwerk en geluid. Een mail werkt snel en we kunnen u beter van dienst zijn.


Team Zelfzandstralen